top of page

Hartrevalidatie

25.png

Therapie voor hartrevalidatie

De fysiotherapeut is de specialist als het gaat over het menselijk bewegingsapparaat. De fysiotherapeut van Zorgwaard adviseert, begeleidt, ondersteunt of behandelt bij stoornissen in houding en/of bewegen. Hierbij bieden wij als fysiotherapeutische interventie hartrevalidatie aan. 

De hartrevalidatie is voor jong en oud. Wij zijn gespecialiseerd in alle hartklachten, zoals aangeboren hartklachten, hartfalen en een hartinfarct. Fysiotherapie kan helpen om te revalideren of te herstellen of om de fysieke achteruitgang bij hartfalen te vertragen.

De therapie is gericht op het trainen van de algehele kracht en conditie. Daarnaast is er aandacht voor andere problemen die kunnen ontstaan bij hartklachten. Hierbij kunt u denken aan problemen zoals verminderd zelfvertrouwen, zelfregulatie en zelfmanagement. Daarnaast is het herstel is ook gericht op het ontwikkelen en vasthouden van een gezonde levensstijl. 

Kunnen wij u helpen?

Plan eenvoudig uw intake bij onze praktijk

Benieuwd naar wat onze fysiotherapeuten voor jou kunnen betekenen op het gebied van hartrevalidatie? Bel gerust op om een afspraak in te plannen, dan kijken wij samen naar de mogelijkheden!

CVA.jpg
bottom of page