top of page

Manuele therapie 

Binnen de manuele therapie kun je terecht voor de volgende aandoeningen: hoofdpijnklachten, nekklachten, rugklachten, schouderklachten, sportblessures,  bewegingsbeperkingen in gewrichten en algemene blessures aan spieren, botten en gewrichten. 

Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie waarbij je andere vaardigheden en kennis in kan zetten voor een effectiever behandelplan en een beter resultaat. De vaardigheden zijn onder anderen de technieken: mobiliseren, manipulaties van gewrichten (ook wel: kraken) en oscillaties. 

De therapie wordt gestart met een intake, waarbij vastgesteld wordt wat de mogelijkheden op dat moment zijn, welke beperkingen je ervaart en wat je graag zou willen bereiken met therapie. Aan de hand van jouw wensen maken we met elkaar een behandelplan dat bestaat uit omschreven en haalbare doelen.

Benieuwd naar wat onze fysiotherapeuten voor jou kunnen betekenen? Bel gerust op om een afspraak in te plannen, dan kijken wij samen naar de mogelijkheden!

Kunnen wij u helpen?

Plan eenvoudig uw intake bij onze praktijk

Benieuwd naar wat onze Parkinson fysiotherapeuten voor jou kunnen betekenen? Bel gerust op om een afspraak in te plannen, dan kijken wij samen naar de mogelijkheden!

Manuele therapie.jpg
bottom of page